Sivut

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kevyttä Maastoesteitä Kevyttä

Alkuviikon Manu sai ottaa ihan kevyesti.
Tiistaina siivosin Manun tarhaa ja Manu sai pitää vapaapäivän.
Keskiviikkona Manulla oli hieroja, jota ennen kävimme kävelemässä noin 30min taluttaen. Ristiselässä oli vielä vähän kireyttä ja arkuutta, mutta muuten ihan ok. Manu ei oikein osaa nauttia hieronnasta vaan sählää kaikkea omaa.
Torstaina Ratsastin koulua kentällä. Manu oli innokas ja energinen, mutta malttoi kuitenkin kuunnella. Tehtiin vain perusasioita siirtymisiä ja temponmuutoksia.

Perjantaina Kävimme Niinisalossa hyppäämässä Maastoesteitä. Manu käyttäytyi muuten mallikkaasti, mutta kertaaleen tuli todella vinosti niskaedellä sianselkä laatikolle ja näki esteen liian myöhään, josta seurasi sivuun loikka. Putosin sitten kyydistä ja Manu pääsi vapaaksi, vaikka yritin pitää viimiseenasti kiinni ohjista. Manu päätti ottaa vapaudesta kaikenirti ja laukkaili ensin rannassa ja sitten lähti tietä pitkin. Manu katosi jo kokonaan näköpiiristä ja lähdettiin autoilla etsimään. Vähän aikaa etsittyämme Manu käveli tyynen rauhallisesti tietäpitkin vastaan :D Loppu valmennus sujui taas kommelluksitta ja Manu teki tosi hienoja hyppyjä.
Valmennuksesta tulee kuvia heti kun saan ne isältäni. Myös putoamisesta on hyvä kuvasarja.

Lauantaina piti mennä maastoon keventelemään, mutta juuri kun olin saanut hevosen kuntoon alkoi sataa kaatamalla rakeita. Meninkin sitten maneesiin hetkeksi ja kun rakeen loppuivat siirrryin ulos. Ensin hetki kentällä ja sitten pihaa ympäri.

Tänään ratsastin Manulla ekaa kertaa ilman satulaa. Akuksi en meinannut millään päästä selkään. Manu lähti aina liikkeelle juuri kun olin pääsemässä. Ratsastus meni kuitenkin ihan hyvin. Kävelimme suurimmaksi osaksi muutama kierros ravia molempiin suuntiin. Pesin myös Manun hännän ja selvitin sen. Pesuun käytin pitkäkarvasten koirien Balsam shampoota. Tuoksu oli mukavan kukkainen :D Shampoo on edesmenneen koiramme jäämistöä ja ajattelin käyttää sen pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti